עוגת תפוחים וערמונים טבעונית
מתאים לתבנית אינגליש קייק
כוס וחצי קמח
שליש כוס סוכר חום (דמררה)
שתי כפיות סודה לשתיה
כפית קינמון
רבע כפית צפורן טחונה
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
כוס תפוחים מרוסקים
כוס ערמונים טחונים
חצי כוס שמן
שתי כפיות תמצית ווניל
אגוזי מלך גרוסים עבה
שתי כפיות מייפל
מחממים תנור ל 180 מעלות
מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח והאגוזים.
כשכל הלילה אחידה מוסיפים את הקמח ומקפלים פנימה.
מוסיפים את האגוזים ויוצקים לתבנית אינגליש משומנת.
חשוב מאוד לשמן את התבנית.
שנייה לפני שמכניסים לתנור. מפזרים למעלה אגוזי מלך נוספים גרוסים גס.
אופים עד שקיסם יוצא יבש
מרטיבים עם סירופ מייפל- עם הרבה סירופ
ולבריאות.
חייבת לנסות !!!!!!
אני אוהב אותך נשמה ענקית שאת
וואו חייבת לנסות נראה מדהים
קלה, טעימה וסוחטת מחמאות