קוביות נשנוש עם פרמז’ן במליחות וקריספיות מענגת.

קוביות מלוחות נדירות

חצי קילו קמח מנופה
200 גרם חמאה מומסת
200 גרם פרמזן
מיכל קטן שמנת חמוצה
כפית מלח
3 כוסות מים קרים

מחממים תנור ל 180 מעלות
שמים את כל המרכיבים מלבד המים בקערת המיקסר ולשים עם וו לישה לקבלת בצק פירורי.
ממשיכים לערבב ומוסיפים 2 כוסות מים לקבלת בצק אחיד ואם עדין לא אחיד להוסיף עוד כף מים.
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפיה מעל ומתחת לבצק ומשטחים לעובי של חצי אצבע
מסירים את הנייר העליון ומעבירים לתבנית תנור
חורצים לקוביות רצויות אפשר באלכסון מברישים ביצה טרופה ובוזקים שומשום / קצח / מלח גס ואופים עד הזהבה.
בערך 40 דקות.
מצננים לגמרי על מגבת או רשת ולאחר שש שעות לא לפני ! מכניסים לכלי אטום לשמירה על טריות..

2 Comments

  1. ניראה מושלם
    ברשימת המוצרים רשום 3 כוסות מיים קרים
    באופן ההכנה ציינת כפות מיים
    מה נכון כפות או כוסות

    • ראשית יקירתי, כמו שרשמתי- 3 כוסות.
      תחילה לאחר שהבצק הופך פירורי מוסיפים 2 כוסות ולאחר מכן 2 כפות ובמידת הצורך 2 כפות נוספות.
      אכן יוצא מושלם.

      בהצלחה ואני זמין לכל שאלה 0523851057

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם