פרנה מרוקאית

לחם פרנה מרוקאי

קילו קמח מנופה

2 כפות שמרים

כף סוכר

כף מלח

4 כוסות מים

1/2 כוס שמן

לערבב הכל לבצק אחיד, יהיה מעט דביק,

לתת לתפוח כשעתיים,

לאחר מכן לתת לו מכות להוצאת אוויר כלוא

לתת שוב חצי שעה לתפוח

לחלק לכדורים בגודל כדור פינג פונג

לתת שוב לנוח כחצי שעה

ואז לשטח לגודל פיתה או מעט יותר

להכניס לתנור / טאבון ועדיפות אישית שלי…לגריל חשמלי של פעם עם גוף חימום עליון ותחתון. ניתן לרכוש כזה בכל חנות למוצרי חשמל או בשווקים.

מזהיבים ומוציאים, מעט חמאה…דבש…טעם גן עדןןןןןןןןןן

 

 

 

45 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם