פס גבינה עשיר, טעים והכי קל שניתן לדמיין.

לא מפרידים ביצים,

לא משתמשים בבלנדר,

לא מקציפים ולא משתמשים במצרכים שאין בכל בית.

פשוט פשוט ויוצא טעים פצצותתתת.

500  גרם גבינה 5%

כוס וחצי סוכר

חצי כוס שמן

2  שקיות סוכר ווניל

4 ביצים

2 כוסות קמח תופח מנופה

4  כפות קוקוס

בקערה  נכניס את כל המצרכים מלבד הקמח.

נערבב טוב טוב,  לאחר שהעיסה אחידה נוסיף לאט לאט את הקמח ונערבב בתנועות קיפול עד שהקמח ייבלע פנימה ולא לערבב יותר מידיי.

נשמן שתי תבניות אינגליש קייק וניצק פנימה את הבלילה.

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות.

משהו כמו 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

מצננים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מביס עשיר גבינתי עם נגיעות קוקוס.

לבריאות יקיריי.

 

 

13 Comments

  1. היי
    אני רוצה לנסות את העוגה שנראת על פניו קלה.
    באיזו כוס משתמשים בעוגה הזאת, הכוס אוניברסלית?
    תודה רבה

    • בוקר טוב
      אכן בכוס רגילה אוניברסלית, סטנדרטית והעיקר שתכיל 200 מילילטר
      בהצלחה יקירתי

  2. מפני שאישית אני לא אוהבת קוקוס בעוגות, האם אפשר להשתמש בשקדים טחונים במקום?
    או שזה ייתן מרקם אחר?
    תודה,
    טובה

    • היי טובה,
      בהחלט ניתן להשתמש בכל מלית אחרת כמו שקדים / פרג
      בהצלחה

  3. וואו העוגה נראת מעולה ונראה שטעימה מאד
    יוסי אין עליך אלוף שבת שלום

להגיב על איילה צרפתי לבטל

כתובת האימייל שלך לא תפורסם