עוגת גבינה כמו שכולם אוהבים
לבסיס העוגה:
כוס וחצי קמח
חצי כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
חלמון ביצה
שליש כוס חלב
שתי כפות סוכר
את כל המצרכים הנ”ל נכניס לקערת המיקסר ועם וו גיטרה נערבב עד לקבלת בצק מעט פירורי
נחמם את התנור ל 200 מעלות
ניקח תבנית רינג 28 נעטוף אותה ברדיד אלומניום ( מלמטה ומסביב:
נרסס בספרי שמן וניצק פנימה את הבצק שהכנו
נשטח על כל הבסיס.
נחורר עם מזלג כמה שיותר חורים
ונכניס לתנור לרבע שעה עד להזהבה בהירה לשים לב שלא נייבש אותו.
נוציא, נצנן על השיש
ונעבור להכנת מלית הגבינות:
לקערת המיקסר (אחרי שניקינו טוב טוב שטפנו וייבשנו לגמרי)
נכניס 6 חלבוני ביצה
נקציף עד לקבלת קצפת מעט יציבה אך לא יותר מידיי ואז נוסיף חצי כוס סוכר בהדרגה לאט לאט
כשנקבל קצפת יציבה נכבה את המיקסר ונעבור לשלב ב’
לקערה נפרדת נכניס:
750 גרם גבינה לבנה 9%
גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית ווניל
חמישה חלמוני ביצה
ארבע כפות גדושות של סוכר
חצי כוס קמח
חצי כוס קורנפלור
גרידת תפוז
ואת כל אלו מערבבים טוב טוב לקבלת בלילה אחידה וחלקה
מקפלים פנימה את הקצפת בשלושה שלבים על מנת להטמיע אותה בבלילה מבלי לשבור אותה
לאחר שהכל הפך לעיסה אחידה יוצקים מעל בסיס העוגה שהתקרר
מכניסים לתנור החום על 200 מעלות ומרגע זה לא פותחים את דלת התנור עד להודעה חדשה…
כאמור מכניסים לתנור לעשרים דקות ולאחר העשרים דקות מורידית את חום התנור לך 150 מעולת למשך שעה.
כעבור שעה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור לשעתיים וחצי מבלי שפתחנו את התנור גם כשהוא כבוי.
לאחר שעתיים וחצי העוגה מעט התקררה, מוציאים, עוטים בניילות נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
למחרת מוציאים, בוזקים מעט אבקת סוכר, פורסים ומגישים להתענג.
לבריאות יקיריי ונתראה במתכון הבא
Ponieważ technologia rozwija się coraz szybciej, a telefony komórkowe są wymieniane coraz częściej, w jaki sposób tani, szybki telefon z Androidem może stać się zdalnie dostępnym aparatem?