תפוחים וגבינה לסכרתיים

עוגת התפוחים עסיסית מהגבינה ומלאת טעם תפוח וקינמון.

קלה מאוד ומומלצת לסכרתיים.

ראשית למצרכים:

8 תפוחי עץ מזן- פינק ליידי

שלוש כפות קורנפלור

כוס חלב

250 גרם גבינה לבנה 9%

250 גרם מסקרפונה

3 ביצים

כפית קינמון

2 כוסות סוכרלוז – תחליף סוכר מושלם ללא טעמי לוואי

בצק פריך מתוק של מעדנות

בחבילה יש שני גלילי בצק, צריך רק אחד. את השני נחזיר להקפאה.

ומתחילים.

קולפים את תפוח העץ וחותכים לרבעים ללא החרצנים ואז לבלנדר /  סלייסר או מה שבא לכם העיקר שזה יגיע למרקם קטן כמו בתמונה.

מניחים בצד ובקערה נפרדת מכניסים את הקורנפלור עם החלב ומערבבים טוב טוב לבלילה אחידה.

ואז שופכים פנימה את כל שאר המרכיבים.

מערבבים טוב הכל יחד לקבלת בלילה אחידה

כעת פותחים את גליל הבצק הפריך, מרססים ספרי שמן על תחתית תבנית “24 ועליה מניחים את הבצק.

מחוררים וחותכים יפה בצורת התבנית

מחזירים את חישוק התבנית ומוזגים פנימה את כל התפוחים המרוסקים. על התפוחים יוצקים את הבלילה ומנערים טוב שהבלילה תרד ותחדור בין חתיכות תפוחי העץ.

מהבצק שנשאר גוזרים פסים דקים ומעטרים את פני העוגה.

ממלאים תבנית תנור בחצי מגובהה במים. מחממים את התנור על 180 מעלות ואת תבנית העוגה מניחים בתוך תבנית המים.

מורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים כשעה וחצי.

כשמזהיב מעט מוציאים ומצננים טוב טוב ורק כשמגיע לטמפרטורת החדר מכניסים למקרר ללילה.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם