שוק אווז

ניתן למצוא בכל מרכול או סופר וזה תמיד זול ונמצא כקפואים.

אז לקחתי שתי חבילות והחלטתי להכין אגב בכל חבילה יש שתי שוקיים.

ראשית מפשירים לגמרי ומנגבים

בנתיים בקערה מוזגים שתי כוסות יין אדום,

4 כפות דבש

8 שיני שום כתושות

חצי כוס רוטב סויה

מעט מלח

מעט פלפל שחור

וכוס קולה

מערבבים טוב טוב

מניחים את השוקיים בקערת הבלילה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה לפחות. זה יכול להיות גם 24 שעות.

לאחר שהשוקיים שהו במרינדה לילה או יותר. מוציאים מהקערה, מניחים אותם בתבנית שניתן לכסות עם מכסה.

מוזגים את כל המרינדה על השוקיים מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות לשלוש שעות.

אין צורך לפתוח את המכסה, מהמרינדה והחום האיטי זה מתקרמל מעולה ויוצא מושלםםםםםם.

כעבור 3 שעות, מוציאים, שופכים את המרינדה ומגישים את השוקיים להתענג.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם