רולדת תותים ומסקרפונה

רולדת תותים ומסקרפונה

ראשית נתחיל עם :

10 תותים פרוסים מפזרים על תבנית שרופדה בנייר אפייה
וכעת ניקח 4 חלמונים
50 גר סוכר
תמצית ווניל
להקציף ולהניח בצד
כעת ניקח:
4 חלבונים
50 גר סוכר
ונקציף לקצפת יציבה
ואז לקפל את שתי הבלילות למרקם אחיד
ולהוסיף 40 גר קורנפלור
לערבב ואז להוסיף 40 גר קמח ושוב לערבב.
כעט למזוג הכל על התותים שבתבנית
עכשיו לתנור על 180 מעלות ל 9 דקות
ואז להוציא ולהפוך על מגבת,
לגלגל ולמקרר לחצי שעה
בנתיים נכין את הקצפת
500 גר שמנת מתוקה
250 מסקרפונה נקציף עם 2 כפות פודינג ווניל ו-2 כפות אבקת סוכר.
נקציף טוב
נוציא מהמקרר את בסיס הרולדה.
נמרח את כל הקצפת  ונגלגל לרולדה ולמקרר לשעה.
נקשט עם קצפת ותותים ולכו תתענגו

2 thoughts on “רולדת תותים ומסקרפונה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.