רולדת ווניל תות שדה ושוקולד כמו באגדות שכל ביס מלטף את כל חושי הטעם שלנו- מושלםםםםם !!!

נשמע מסובך אבל פשוט, בחיי פשוט קל ויוצא מושלםםםםם

אם אתם נמנים על חובבי הווניל תות שדה ושוקולד, זה תפור עליכם ברמות שלא תאמינו כמה ביס יכול להיות מענג.

5 ביצים.

מפרידים את החלבון ואת החלמון שמים בקערה נפרדת.

לחלבונים מוסיפים חצי כוס סוכר ומקציפים עד קבלת קצפת יציבה

(טיפ- להקציף את החלבונים ללא הסוכר, ולאחר קבלת קצפת יציבה מוסיפים את הסוכר לאט לאט )

לקערה של החלמונים, מוסיפים 2 שקיות סוכר ווניל.

3 כפות קורנפלור ומערבבים טוב טוב.

מוסיפים את הבלילה של החלמונים לקצפת בתנועות עדינות.

לוקחים נייר אפייה, משמנים אותו בספריי שמן.

מניחים בתבנית ועליו יוצקים את הבלילה.

משטחים ומכניסים לתנור לרבע שעה עד שמזהיב.

מכסים בנייר אפייה. מוציאים מהתבנית והופכים על השיש כשהנייר החדש כלפי השיש וזה שנאפה עם בסיס הרולדה כלפי מעלה.

לא להבהל מהבועות שייוצרו כשהתבנית בתנור, זה מתיישר כשמתקרר.

מניחים מעל מגבת ומשאירים להתקרר.

בנתיים מכינים את המילוי.

שוטפים עשרים תות שדה יפה, פורסים אותם לפרוסות דקות ומניחים בקערה

בקערת המיקסר מכניסים מיכל קטן של שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר

מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ויפה.

בקערה נפרדת שופכים חבילת אינסטנט פודינג ווניל וכוס חלב.

מערבבים טוב טוב

ומוזגים את לתוך הקצפת.

מקפלים לקרם אחיד ומוסיפים את התותים הפרוסים.

מסירים את המגבת מבסיס הרולדה ומורחים מכל הלב את המילוי הטעים.

מגלגלים מהתחלה בתנועות של להפוך את הדבר הזה לרולדה.

מגלגלים ומכניסים לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה לארבע שעות.

לאחר ארבע שעות כשהרולדה קפואה.

מוציאים, מכינים גנאש שוקולד:

חבילת שוקולד מריר. רבע מיכל קטן של שמנת מתוקה וכפית תמצית רום.

מכניסים למיקרו לשתיים וחצי דקות. מוציאים מערבבים טוב טוב טוב עד קבלת קרם חום כהה משובח.

יוצקים על הרולדה שהשוקולד יעטוף את כולה באהבה.

פורסים תות שדה לחצי באורך. מניחים שורה של חצאי תותים מעל הרולדה.

מחזירים למקרר לשעה ומגישים לאהובים שלנו.

יוצא לא פחות ממושלם, אני נשבע !!!

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם