קרקר כשר לפסח

הכי קל בעולם,

עשר דקות ויש לכם נישנוש מושלם.

ראשית מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו

מרטיבים 3 מצות עם הרבה מים ולכסות במגבת.

בנתיים שהם נחים וסופגים את המים נכין קערית שומשום

קערית עם שלוש כפות שמן, כפית מייפל או כף סוכר, כפית מלח ונערבב טוב.

ניקח גביע של יין ריקה, נוציא את המצות ונשאיר על המגבת מצה אחת, נחרוץ עם הגביע עיגול

מכל מצה נוציא שישה עיגולים,

נניח על תבנית שרופדה בנייר אפייה

נבריש עם מברשת מבלילת השמן המייפל והמלח ונפזר שומשום בנדיבות על כל עיגול מצה.

נכניס לתנור החם לעשר דקות עד להזהבת השומשום

נוציא בזהירות ונניח את הקרקרים על רשת

כשמתקררים, נניח בצלחת ונגיש להתענגגגגגגגגגג

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם