קרמשניט מושקעת ובונוס למחפפים

קרמשניט איכותית

 

ראשית מכינים קרם פטיסייר – ראה מתכון נפרד לקרם פטיסייר.

לאחר שמכניסים למקרר ומוודאים שהוא קר,

מקציפים 2 שמנת מתוקה עם שלוש כפות סוכר ומקפלים  לפטיסייר.

פורסים עם סכין מסור לאורך את דפי הקרמשניט בגודל תבנית אינגליש קייק. מניחים שכבת דפים של קרמשניט שקונים מוכן או אופים בצק עלים שגם אותו ניתן לרכוש כבצק ורק אופים, זה יוצא מושלם.

כאמור מניחים בתבנית, יוצקים חצי מכמות הקרם, מניחים דף נוסף, מוסיפים את מחצית הקרם שנותרה ומעליה את הדף האחרון.

בוזקים אבקת סוכר דרך מסננת. מכסים בניילון נצמד ללילה. ואז מגיע הטריק שלי….

 

הבעיה הכי גדולה עם קרמשניט זה שמצד אחד היא טעימה להתעלף ומצד שני בעייתי להתעסק איתה כי החיתוך קשה ולא יפה, תמיד נמעך ו…

בקיצור, מעמידים אותה על הצד במקרר , כך שפורסים אותה עם סכין מסור מהצד כמו לחם ויוצאים חתיכות מושלמות.

 

יאללה לכו להתענג חברים.

רגע!!! הנה הבונוס -קרמשניט למחפפים

 

להקציף שתי שקיות אינסטנט פודינג ווניל עם שני כוסות חלב.

בקערת נפרדת,שני מיכלים של שמנת מתוקה,

להקציף עם שלוש כפות סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

לקפל את שתי הקצפות לקרם אחד.

להניח דפי קרמשניט חתוכים לרצועות בגודל תבנית אינגלישקייק.

מעל לצקת את הקרם ולסגור עם רצועת דף נוספת.

לבזוק אבקת סוכר מסוננת ולמקרר ללילה.

מומלץ להעמיד  במקרר את התבנית על הצד להקלה בחיתוך העוגה עם מסור משוננת.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.