קרמבו אתם אוהבים נכון? בעצם מי לא? אז קדימה לארגן מצרכים ומתחילים להכין עוגת קרמבו מושלמת !!!

להכנת הבסיס –
3 חלבונים להקציף במהירות גבוהה
להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף עד לקצף יציב
כשהקצף יציב להוריד מהירות ולהוסיף את החלמונים’ 3 כפות שמן’ שקית אבקת אפייה  ו-  4 כפות שוקולית לכבות את המיקסר ובעזרת מרית מערבבים כוס קמח מנופה בתנועת קיפול עד התאחדות החומרים.
לצקת לתבנית  עגולה
ולאפות בתנור 30 דק על 180 מעלות
להוציא את בסיס העוגה ולצנן היטב
בינתיים שהעוגה בתנור מכינים את הקצפת:
 2 וחצי שמנת מתוקה
1  פודינג וניל
3/4  כוס חלב
2 וחצי כפות סוכר
להקציף עד לקצף יציב
למרוח על בסיס העוגה כשהוא קר לגמרי
להכניס למקרר לשעה ואז להכין את הציפוי:
 2 חבילות שוקולד חלב (אני מעדיף עם מריר)
עם מיכל שמנת מתוקה!
להמיס  במיקרו / בן מארי
לערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק ויפה לצנן מעט ולשפוך מעל הקצפת.
להחזיר למקרר לפחות 4 שעות ואז להגיש…
מדהיםםםםםם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.