
חצי קילו בשר טחון טרי (בקר, טלה, כבש…)
בצל גדול קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית+ שמן קנולה
2 שיני שום קצוצות
צנוברים קלויים
אטריות קדאיף
תבלינים: מלח, פלפל, בהרט (כמויות לפי הטעם) וכף פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה:
- במחבת מטגנים בשמן זית בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. תוך כדי טיגון הבשר יש למעוך בעזרת מזלג.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הפטרוזיליה ומכבים את הגז, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
- מניחים בקערה את איטריות הקדאיף, מטפטפים עליהם שמן קנולה ופותחים אותם עם הידיים.
- בתבנית שקעים משומנת- מרפדים כל שקע בשערות קדאיף, ממלאים בבשר ומעליו מרפדים שכבה נוספת של אטריות ומהדקים היטב.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהאטריות מזהיבות.
Leave a Reply