צ’רשי- סלט גזר ודלעת טריפוליטאי

צ’רשי

 תפוח אדמה

2 גזרים

חתיכת דלעת

פפריקה חריפה

פפריקה מתוקה

כמון

כורכום

מלח לימון

מלח

חצי ראש שום

חצי כוס שמן

 

לקלף את הירקות ולהכניס לסיר עם מים ( בערך 4 כוסות)

לאחר ריכוך כל הירקות. מרסקים בתוך הסיר עם מועכן פירה.

כשהכל מעוך לעיסה אחת מוסיפים את התבלינים שום שמן והופכים את הכל לסלט צ’ירשי מדהים וחרפרף שהולך לצד אוכל מבושל אותנטי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.