
פשטידת ירקות בתנור
- 5 תפוחי אדמה
- 6 ביצים
- 2 ביצים קשות
- קופסת אפונת גינה וגזר
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- מעט כורכום
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- חתיכה קטנה של דלעת
- שמן קנולה
- לגרד בפומפיה את תפוחי האדמה, את הדלעת והבצל לכמה שיותר קטן
- להוסיף את הביצים
- לקצוץ את הירק
- להוסיף את התבלינים
- לערבב הכל בעדינות
לקלף שתי ביצים קשות, לחתוך גס ולהוסיף לבלילה.
- לערבב בתנועות עדינות
- לחמם את השמן בסיר. כאשר השמן חם מאוד לשפוך את העיסה לסיר, להמתין כ- 10 דקות, להעביר את הסיר לתנור בחום של 180 מעלות ולאפות במשך כ- 40 דקות. לקרר ולקשט כיד הדמיון.
Leave a Reply