
פרעצל
חומרים ל 14 יחידות
קילו קמח מנופה
3 כפיות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי ליטר מים קרים
50 גרם חמאה מומסת
ליטר מים פושרים
2 כפיות מלח
30 גרם אבקת סודה לשתיה
1/4 כוס מלח גס
בקערת המיקסר עם וו לישה מכניסים קמח שמרים סוכר ומים קרים במהירות נמוכה כ 4 דקות.
מוסיפים חמאה ומלח ולשים במהירות מעט גבוהה יותר כ 9 דקות.
מוציאים ושמים במקרר לחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל-14 כדורים
מגלגלים כל כדור לנקניק ויוצרים את המספר 8
מניחים על נייר אפייה בתבנית ל 30 דקות מנוחה.
ממיסים סודה לשתיה במים הפושרים ומערבבים
טובלים כל פרעצל במים ומחזירים לתבנית.
בוזקים מעל שומשום או מעט מלח גס ואופים עד הזהבה
אזהרה!!!
Leave a Reply