פרג, שוקולד ואגוזים כשר לפסח כמו שלא טעמתם מעולם ושוב- הכל בקערה אחת בקלי קלות !

אם אתם נמנים על חובבי הפרג שוקולד אגוזים ולא בא לכם להשקיע בקצפות, הפרדות, מיקסרים ועניינים- זה המתכון המנצח לעוגה משובחת וכשרה לפסח.

3 כוסות קמח כשר

כוס וחצי סוכר

שקית סוכר ווניל

שקית אבקת אפייה

כפית גדושה סודה לשתיה

כוס שוקולית ( אבקה)

3/4 כוס קקאו (אבקה)

300 גרם פרג טחון דק

את כל אלו לקערה לערבב טוב טוב לאבקה אחידה

לאחר מכן להוסיף לקערה:

5 ביצים

כוס וחצי שמן קנולה

2 כוסות מים

כפית תמצית ווניל

כפית תמצית רום

לערבב לבלילה חלקה

לרסס תבנית עגולה 26 או 3 תבניות אינגליש קייק

לצקת את הלילה

להכניס לתנור שחומן מראש על 170 מעלות ל 40 דקות עד שקיסם יבש יוצא יבש

מכינים במיקרו:

חפיסת שוקולד מריר עם חצי קרטונית קטנה של שמנת מתמוקה וכפית תמצית רום

ממיסים ומערבבים טוב טוב טוב ועוד פעם טוב.

עד שהגנאש הופך לחום כהה.

עם מברשת קטנה (של הביצה על הבורקס)

“צובעים” את הדופן החיצונית של העוגה

מדביקים שברי אגוזי מלך קצוצים דק

לאחר שכל הדופן מצופה באגוזים

מברישים בזהירות את החלק העליון

ממתינם שיתקרר ומפזרים מעט פתיתי שוקולד / אבקת סוכר

ונהנים כל הדרך למחמאות בסגנון” זה באמת כשר לפסח????- מדהיםםםםם”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.