פרגיות או לא להיות….

הסיפור התחיל מכמה פרגיות חתוכות לקוביות לא קטנות.
השריתי אותן בשמונה שיני שום מעוכות. פלפל שחור, צרור תימין, שמן זית, כף סוכר חום, כפית סחוג ומעט מלח.
עיסוי טוב שכל קוביית פרגית תתעטף במרינדה.
סגרתי בקערה עם ניילון נצמד למקרר לשלוש שעות.
לאחר מכן הדלקתי את המנגל.
כמה דקות תוך כדיי הפיכת צד מידיי פעם למניעת התייבשות.
פיתה צרובה על האש.
מעט טחינה אתיופית.
פלפל שיפקה.
מלפפון חמוץ.
עגבניה עם נגיעת בלסמי מלח ושמן זית.
פה גדול ובתאבון.
ארוחת ערב בקטנה.        

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.