פנקייק כמו שלא אכלתם מעולם

פנקייק מושלם באפס עבודה

2 כוסות קמח תופח

3 כפות סוכר

קורט מלח

50 גרם חמאה מומסת

כוס וחצי חלב

ביצה

כפית תמצית ווניל

בננה מרוסקת

ראשית נכניס לקערה את הקמח עם הסוכר ונערבב טוב

בקערה נפרדת נשים, ביצה, חמאה מומסת, חלב, תמצית ווניל ואת הבננה המרוסקת טוב טוב.

כשכל הבלילה מעורבבת ואחידה, נוסיף אותה לאבקת הקמח והסוכר ונערבב טוב טוב אבל ממש טוב שלא יהיו גושים.

נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה.

כעבור חצי שעה, נוציא מהמקרר ונמזוג לכלי עם פייה

נחמם מחבת על אש בינונית, מעט מאוד תרסיס שמן או להעביר נייר סופר טבול בשמן למריחה קלה מאוד.

ניצק כרבע כוס מהמשפך למרכז המחבת ונמתין שהפנקייק יבעבע וייווצרו חורים קטנים

בשלב הזב עם מרית נהפוך את הפנקייק בעדינות ונמתין שיהיה מוכן גם מהצד הזה.

כשמוכן נניח בצלחת בצד וניגש להכין את הבא אחריו.

אין צורך לשמן את המחבת לפני כל פנקייק, זה נשאר משומן ומספיק להכנת כל הכמות.

ניתן להניח אחד על השני, לזזלף מעל קצפת / אגוזים / מייפל וכל מה שאתם אוהבים

בהצלחה תהנו ולבריאות

נפגש במתכון הבא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.