פלפל בחומץ

פלפלים בחומץ פיקנטיים טעימים  ומעוררי תאבון

ראשית נכין את המצרכים:

3 פלפל שושקה אדומים

2 פלפל ירוק חריף

10 שיני שום

כוס חומץ 5%

שלוש כוסות מים

כף מלח

כף סוכר

כף פלפל שחור גרוס

כפית צ’ילי

4 עלי דפנה

ומתחילים:

לסיר שנעמיד על האש נמזוג את החומץ, המים, מלח, סוכר, שום כשהוא קצוץ

עלי דפנה, פלפל שחור וצ’ילי ונביא את כל זה לרתיחה.

כשרותח נוסיף פנימה את הפלפל החריף כשהוא חתוך לפרוסות עבות.

נערבב ואז נכניס פנימה את השושקה כשהוא חתוך לרצועות עבות.

נבשל כשלוש דקות ונכבה את האש.

נכסה מייד במכסה ומעל מגבת ונניח לזה שעתיים לנוח ולספוג טעמים.

כשמתקרר נעביר לצנצנת אטומה שעברה  סטריליזציה טובה והיא יבשה לחלוטין. נכניס נאטם ולמקרר ל 24 שעות.

זה מוכן, טעים, פיקנטי ויכול להישמר שלושה שבועות בקלות אם רק נשמור ולא נכניס פנימה מזלג או כלי שהם לא נקיים לגמרי וודאי לא באצבעות.

תהנו יקיריי

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם