פחזניות ווניל

פחזניות ווניל משובחות.

המצרכים מתאימים להכנת 30 פחזניות.

ליטר חלב

חצי  כפית מלח

2 כפות סוכר

כף סוכר ווניל

200 גרם חמאה מומסת

5 כוסות קמח

7 ביצים

להכנה:

מרתיחים בסיר גדול את החלב החמאה  המלח סוכר הווניל והסוכר.

כשרותח מוסיפים את הקמח. מערבבים  בלי הפסקה,

מערבבים תוך כדיי שזה על האש לייבוש מלא ושלא יידבק.

מסירים כשהבצק הופך אחיד.

מניחים מגבת מעל הסיר ומצננים.

בנתיים נעבור להכנת המלית:

לקערת המיקסר נכניס:

מיכל גדול+ מיכל קטן של שמנת מתוקה.

חצי כוס חלב

חמש כפות של אינסטנט פודינג ווניל

ארבע כפות סוכר

כפית תמצית ווניל

כפית סוכר ווניל

ונקציף לקצפת יציבה.

נעביר לקערה, נכסה בניילון נצמד ולמקרר.

כעת נחזור לבצק שלנו שהתקרר מעט ונעביר אותו לקערת המיקסר עם וו גיטרה ונתחיל ללוש.

מוסיפים ביצה, כשנבלעת בבצק מוסיפים ביצה נוספת וכך ביצה אחר ביצה.

כשהבצק “בלע” את כל הביצים והפך אחיד עוצרים את המיקסר.

כעת מכניסים את הבצק המעט נוזלי לשקית זילוף עם צנטר  כוכב

מרססים נייר אפייה בתבנית.

יוצרים את הפחזניות במרווחים של 12 פחזניות בתבנית, לא יותר.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות וכשמזהיב יפה זה מוכן.

מוציאים ומצננים על רשת.

לאחר שהפחזניות התקררו. נחצה כל פחזנית כמו “סנדביץ” .

נוציא מהמקרר את הקצפת, נעביר אותה לשקית זילוף, נמלא כל חצי פחזנית בווניל ונסגור את “המכסה”.

כך לכל הפחזניות.

נבזוק אבקת סוכר.

ניקח 100 גרם שוקולד מריר עם 100 גרם שמנת מתוקה.

נכניס לקערת זכוכית למיקרו לשתי דקות, נוציא נערבב טוב טוב.

נצנן מעט, נשפוך לשקית זילוף ללא צנטר, עם מספרים נגזור קצה קטן מאוד בשקית, נקשט בפסים דקים מעל הפחזנית ולהגיש להתענג ולחייך עם כל ביס.

לבריאות אהובים

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם