עינוגי מנג’טים

עינוגי מנג’טים בטעמי שף קונדיטור

ראשית חייבים להצטייד במליות של שף קונדיטור.

רצוי שתמיד יהיו בבית, יש מבחר  עצום של טעמים  שאין בשום מקום בעולם. וגם כאלה שקיימים בחברות שונות אך לא באיכויות של שף קונדיטור…באמת שלא!!!

הבעיה עם המוצרים שלהם, שהם ממכרים ולאחר שמשתמשים בהם, מבינים  מהי איכות ומה זו רמה מקצועית.

אז הפעם בחרתי להכין קינוחי מנג’ט בטעמים של :

…פופקורן מקורמל….צ’יפסבו,  קרם בייגלה  ופתיתי קוקוס.

4 חלבונים להקציף, כשמתקבלת קצפת יציבה, נוסיף כף גדושה מהמלית הרצויה וזו כל העבודה.

נערבב מעט, נימזוג / נזליף למנג’טים ולתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל 25 דקות.

נוציא את המנג’טים מהתבנית לאחר שהזהיבו ונניח על השיש הקר כדיי שלא ימשיכו להתבשל בחום התבנית

נצנן, נבזוק מעט אבקת סוכר ולהגיש להתענג

לבריאות

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם