
מליון גרסאות יש לעוגת תפוז.
קמח תופח / קמח רגיל. סולת / בלי סולת, קוקוס / בלי קוקוס. אפייה ב-180 מעלות או אפייה איטית.
את העוגה בגרסה הזו תכננתי, בדקתי והכנתי היום בפעם הראשונה. התוצאה פשוט מדהימה.
יצאה לי עוגה כמו בקונדיטוריות בוטיק באוסטריה, שוויץ או גרמניה.
גבוהה, אוורירית, רכה בטרוף, טעימה להתעלף וניחוחות התפוז נודפים ממנה כמו הסתובבתי בשדה של הדרים.
אשתי אומרת שאם לענן יש טעם….זה זה.
אז ראשית למצרכים שמתאימים לתבנית “26 (קוגלהוף)
8 ביצים L
כוס ו-3/4 סוכר
כוס ו-3/4 מיץ תפוזים סחוט טרי
גרידת תפוז משלושה תפוזים
3 כוסות קמח תופח
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג ווניל
כוס שמן
כפית תמצית ווניל
קמצוץ מלח
ומתחילים:
ראשית מפרידים את הביצים
לוקחים את קערת החלבונים ומקציפים טוב טוב.
תוך כדיי הקצפה מוסיפים את הסוכר לאט לאט…..ממש לאט זה עושה את הקצפת יציבה.
לאחר שהקצפת יציבה מוסיפים פנימה תוך כדיי הקצפה את החלמונים וממשיכים להקציף עם מהירות נמוכה.
כשהחלמונים נבלעו ונטמעו בקצפת מוסיפים כוס שמן וממשיכים בהקצפה.
כעבור דקה מוסיפים את מיץ התפוזים, ממשיכים להקציף ואז מכניסים פנימה את גרידת התפוז.
ממשיכים להקציף וכעת מכניסים פנימה את תמצית הווניל.
מקציפים לאט לאט ומכניסים את האינסטנט ווניל.
ממשיכים בהקצפה ולאט לאט מכניסים את הקמח התופח.
20 שניות נוספות של הקצפה ומוסיפים את המלח.
כמה שניות ממשיכים להקציף וזהו.
כעת עם לקקן מקפלים הכל לערבוב עדין לוודא שהכל בלילת קצפת אחידה.
יוצקים לתבנית (ללא שימון)
חוזר ואומר לא משמנים את התבנית!
יוצקים ומכניסים לתנור על 160 מעלות לשעה ורבע.
(לא טורבו. אלא אפייה. פס למעלה ופס למטה)
לא פותחים את התנור גם לא דקה לפני.
כעבור שעה ורבע מכבים את התנור, מייד מוציאים את התבנית.
מניחים מכסה / צלחת על התבנית והופכים בזהירות.
משאירים כך עד לקרור מלא של העוגה.
אם היא נפלה לצלחת / מכסה- מעולה.
במידה ולא. מעבירים סכין חדה בין העוגה לתבנית מסביב טוב טוב עד שמחלצים את העוגה מהתבנית.
נותנים לה צינון נוסף וכשהיא מגיעה לגמרי לטמפרטורת החדר. בוזקים אבקת סוכר,
פורסים ומתענגים.
לבריאות יקיריי.
Wonderful beat ! I wish to apprentice whilst you amend your website,
how could i subscribe for a blog web site?
The account helped me a applicable deal. I had been a little bit familiar of this
your broadcast offered vivid clear concept
my blog: 먹튀검증
Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!
Hello there, just turned into aware of your weblog via Google, and found that it’s really informative. I am gonna be careful for brussels. I will be grateful in the event you proceed this in future. Many other people will likely be benefited from your writing. Cheers!
There is noticeably a bundle to learn about this. I assume you made specific nice points in features also
https://major365.net/안전의-시작-메가벳-토토
I found your this post while searching for some related information on blog search…Its a good post..keep posting and update the information. 먹튀검증사이트
האם ניתן להשתמש בסוכר חום במקום סוכר לבן בהקצפה?
כשאתה כותב – כוס, לאיזה גודל כוס וכמה cc הכוונה?
חד פעמי
מדהים!! אני בדרך למטבח להכין אותה..
בהצלחה יקירתי,