עוגת תפוזים ונהנים

תפוזים בטעם של פעם

4  ביצים

כוס וחצי סוכר

כוס שמן

גרידת תפוז אחד

כוס מיץ תפוזים

2 וחצי כוסות קמח מנופה

שקית אבקת אפייה

טורפים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה. כשהכל בלילה אחת מוסיפים בהדרגה את הקמח ואבקת האפייה ויוצקים לתבנית עגולה.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבת העוגה וכשקיסם יוצא יבש.

מומלץ לקחת חצי כוס מיץ תפוזים ולמזוג על העוגה  כשהיא חמה כדיי לקבל עוגה רטובה וטובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.