עוגת תפוזים ואגוזים- הכל בקערה ללא הפרדות וללא הקצפות.

המצרכים
2.5 כוסות קמח מנופה
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
3 ביצים
מיכל קטן שמנת חמוצה
200 גרם חמאה רכה
2 פקקים של תמצית וניל
גרידת תפוז אחד
150 גרם אגוזי מלך שבורים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את הרטובים  לא כולל גרידת התפוז.
מערבבים הכל יחד עד לקבלת עיסה חלקה, מוסיפים את אגוזי המלך השבורים. מערבבים מעט מרססים שתי תבניות אינגליש קייק,  יוצקים את הבלילה לתוכם מוסיפים את קליפות התפוז הטריות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות כחמישים דקות עד שקיסם יוצא יבש.
                                                                                 

4 Comments

  1. יוסינק’ה האם אפשר להמיר את הקמח הלבן לקמח כוסמין?????

    • לצערי אין לי מושג מעולם לא עבדתי עם כוסמין ולא רוצה להטעות.
      מבטיח לבדוק, ללמוד ולהחזיר לך תשובה

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם