
עוגת שוקולד עם עיטורי קצפת בטעם שוקו ווניל
המתכון מתאים לתבנית עגולה או פיירקס מלבנית 30X40
2.5 כוסות קמח מנופה
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כוס שוקולית
שקית א אפיה
כפית סודה לשתיה
4 ביצים
כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
כפית תמצית וניל
כף תמצית רום
לערבב במיקסר את כל החומרים היבשים עד לקבלת אבקה בצבע אחיד.
להכניס את כל הרטובים ולערבב עד לקבלת אחידות החומרים.
לשמן תבנית בספרי שמן ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמוכן (שיצא שיפוד יבש )
לציפוי לאחר שהעוגה מוכנה וקרה :
חבילת שמנת מתוקה- מיכל קטן
שתי כפות סוכר
חצי שקית אינסטנט פודינג שוקולד וחצי שקית אינסטנט ווניל
להקציף את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, להוסיף חצי שקית אינסטנט שוקולד וחצי שקית אינסטנט ווניל. להביא לכדיי קצפת אחידה ויציבה.
להכניס לשקית זילוף ולקרוץ זילופים קטנים על כל העוגה.
לפזר מעט פיצפוצי / סוכריות שוקולד קטנים וסיימנו.
לצנן במקרר ולהגיש באהבה.
Leave a Reply