עוגת קוקוס בטעם באונטי מטורפת

עוגת קוקוס מושלמת.

לקערה נכניס:

כוס וחצי קמח מנופה

כוס וחצי סוכר

שקית אבקת אפייה

ולערבב את הכל לאבקה אחידה

כעת נוסיף פנימה:

3 ביצים

שמנת חמוצה (שמנת רגילה – מיכל רגיל לא קטן)

250 גרם שמנת מתוקה (מיכל קטן)

3/4 כוס שמן

ונערבב לבלילה אחידה.

נרסס בספרי שמן תבנית רינג 28 וניצק פנימה את הבלילה.

נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40 דקות

בזמן שבסיס העוגה בתנור נעבור להכין את מלית הקוקוס:

מכניסים לסיר:

1/2 כוס סוכר

כוס וחצי חלב

50 גרם חמאה

להביא לרתיחה וכשרותך נוסיף 400 גרם קוקוס.

מערבבים כל הזמן ומביאים לעיסה אחידה.

מסירים מהגז ומניחים בצד להתקרר. חשוב לכסות בזמן הקרור.

כשבסיס העוגה יוצא מהתנור, מצננים מעט ויוצקים את הקוקוס מעל.

מהדקים טוב מניחים בצד.

וניגשים להכין את הגנאש המבריק:

חבילת שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה

לערבב טוב טוב טוב ושוב פעם טוב.

ככל שנערבב יותר זה יהיה חלק ויפה יותר.

מוסיפים כפית גדושה של דבש ומערבבים לברק משגע

שופכים את קרם השוקולד המריר במרכז העוגה, מנערים קלות ומסובבים כמו הגה כדיי שהקרם יצפה את כל גג העוגה ללא סימנים וחיספוסים.

מכניסים למקרר מכוסה ניילון נצמד וכעבור 24 שעות, מוציאים, בוזקים מעט קוקוס מעל, פורסים ומגישים,

לבריאות בהצלחה ונתראה במתכון הבא (:

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם