עוגת גבינה ופיסטוק

עוגת גבינה ופיסטוקים

לבסיס:

150  גרם חמאה מומסת ללא מלח

300 גרם פתי בר ווניל

למלית:

400 גרם גבינת שמנת

300 גרם שמנת מתוקה להקצפה

2 כפות אינסטנט פודינג ווניל

75 גרם אבקת סוכר

300 גרם שוקולד לבן מומס

שתי אצבעות קינדר – מעשיר ברמות על

150 גרם פיסטוק קצוץ

לעיטור:

50 גרם פיסטוק גרוס

50 גרם שוקולד מומס

להכנת הבסיס:

לפורר את הפתי בר במעבד מזון להוסיף את החמאה ולצקת הכל לתבנית “20 ולהכניס למקפיא.

הכנת המלית:

להמיס את השוקולד הלבן עם אצבעות הקינדר ולהניח בצד לקירור

בזמן שהשוקולד מתקרר, נעבור לרסק את הפיסטוק

בקערה גדולה, הקציפו יחד את גבינת השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה,

נקיף את השמנת המתוקה עם שתי כפות אינסטנט פודינג ווניל וכשהקצפת מוכנה נמזג אותה עם בלילת הגבינה.

קפלו את תערובת הגבינה והקצפת לתוך הקערה עם השוקולד הלבן המומס,

הוסיפו את הפיסטוק הקצוץ, המשיכו לקפל עד למרקם אחיד

 

צקו את התערובת על תחתית הביסקוויטים והכניסו את התבנית למקרר ללילה

לקשט בזילופי שוקולד ולאחר מכן פזרו את הפיסטוק מעל פרסו והגישו

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם