
עוגת גבינה ואגוזי נוצ’לה ( מה שכולנו מכירים כממרח נוטלה)
שוב פשוט קל ומהיר בעקרון של הכל בקערה
500 גרם גבינה לבנה 5%
שמנת חמוצה אחת- מיכל קטן
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
מביאים לעיסה אחידה.
מוסיפים 2 וחצי כוסות קמח תופח ומקפלים עד שהקמח נבלע בבלילה.
מוסיפים כף גדושה מחית אגוזי נוצ’לה ( ניתן לרכוש בחנות האינטרנטית המעולה – www.chefconditor.co.il )
ואם אין ברירה חשק וזמן מוסיפים שלוש כפות גדושות של ממרח נוטלה
יוצקים לתבנית מעוצבת / רינג / פיירקס 30X40 אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ 40 דקות.
מוציאים מצננים ומקשטים כיד הדמיון הטובה.
Leave a Reply