עוגיות עבדי כשרות לפסח

עוגיות עבדי כשרות לפסח.

ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים והכל בקערה אחת.

קל, מהיר ויוצא נדיר.

הכמויות במתכון מתאימות  בערך ל 25 עוגיות.

לקערה נכניס:

2 כוסות סודה,

כוס וחצי שמן,

שתי כוסות מים

כוס שומשום,

כוס  קמח תפוחי אדמה,

כוס קמח מצה

וכוס וחצי קמח שמרים  (זו בדיוק תכולת השקית)

כף מלח

כפית סוכר

ונלוש ידנית טוב טוב לקבלת בצק נעים ואחיד.

נכסה במגבת וניתן לזה לנוח חצי שעה.

כעבור חצי שעה, נחמם תנור על 190 מעלות

נרפד תבנית בנייר אפייה ונשים לידנו.

נקרוץ מהבצק נחשים קטנים ניצור את עיגול העוגיה ונניח בתבנית.

קח נעשה לכל הבצק (זה יוצא שתי תבניות)

מעל נבזוק שומשום ונכניס לתנור החם עד להזהבה..

כשזהוב ויפה נוציא מהתנור ומייד נוציא את העוגיות על רשת שלא יצברו נוזלים ויזיעו.

כעבור כמה שעות ניתן לשמור בצנצנת אטומה  עד  10 ימים

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם