עוגה לקטוגנים רולדת ווניל

סכרתיים?

צליאקים?

קטוגניים?

סתם בא לכם רולדה טעימה בטרוף וקלה מאוד להכנה?

זו עוגה בשבילכם.

ללא גלוטן, ללא סוכר ועם המון אהבה וטעם משובח.

רולדת ווניל מושלמת

ראשית נפריד 5 ביצים

לקערת החלבונים

נוסיף כמה גרגרי מלח וחצי כוס סוכרלוז

ונקציף לכדיי קצפת יציבה

כעת נעבור לקערת החלמונים, אליה נוסיף חצי כוס סוכרלוז, כפית תמצית ווניל ונקציף היטב

לאחר שגם זה הפך לקציפה, נערבב את קצפת בחלבונים בקציפת החלמונים ונביא לכדיי בלילה אחידה

עכשיו ניקח תבנית מרופדת בנייר אפייה נרסס מעט שמן ועליה ניצק את בלילת הביצים שלנו.

נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה קלה (משהו כמו רבע שעה)

נניח מעל נייר אפיה ונהפוך על השיש,

נגלגל כשיש נייר מעל ונייר מתחת ונכניס להקפאה לרבע שעה

בזמן שבסיס הרולדה בהקפאה, נכין את הקצפת שלנו שגם תהיה המלית וגם המעטפת.

לקערה נקייה נכניס שני מיכלים קטנים של שמנת להקצפה

על השמנת נכניס חצי כוס סוכרלוז ונקציף לכדיי קצפת יפה ויציבה

כעת נוציא את בסיס הרולדה מההקפאה. ניישר ונמרח שכבת קצפת על כל המשטח.

נגלגל ונעביר למגשון / קופסה / תבנית שבה תהיה הרולדה כשנסיים.

נצפה אותה בשארית הקצפת שנותרה לנו

נכסה עם מכסה ונחכניס למקרר ללילה.

למחרת פורסים ומתענגים על רולדת ווניל ללא גלוטן, עם תחליף סוכר מושלם ללא טעמי לוואי ועם המון טעם משובח.

אם אתם רוצים להפוך אותה לרולדה רגילה עם סוכר, הכל אותו דבר רק במקום סוכרלוז, משתמשים באותה כמות של סוכר ולשמנת להקצפה ניתן להוסיף אינסטטנט פודינג ווניל בערך 3 כפות

2 Comments

  1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am inspired!
    Extremely useful information specially the remaining section 🙂 I
    deal with such info much. I used to be looking for this certain info for a long time.
    Thank you and good luck.

  2. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם