
סמבוסק עירקי מטורף בטעם.
חצי קילו קמח תופח
קופסת גרגירי חומוס מסוננת – לשמור את המים, נזדקק להם בהמשך
2 בצלים גדולים קצוצים דקדק
מלח
פלפל שחור
כמון
מערבבים את הקמח עם נוזל החומוס (המים ששמרנו…) מוסיפים מלח ו3 כפות שמן.
מערבבים הכל לעיסה אחת יציבה ומחלקים לכדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג שולחני.
נותנים לנוח ובנתיים מכינים את המלית..
במחבת מאדים עם מעט שמן את הבצל ומוסיפים את החומוס המלח הפלפל והכמון.
מערבבים תוך כדיי בישול וכשהכל חם ומוכן
מועכים עם מועכן פירה.
ומצננים היטב.
על משטח מקומח פותחים עם מערוך כל כדור לגודל פיתה.
מניחים פנימה את מלית החומוס .סוגרים טוב ומניחים בצד..כך מכינים את כולם ואז מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את כולם.
המילוי אגב, יכול להיות פטריות עם בצל. / גבינות קשות / בשר טחון שומני מבושל ומתובל וכל מה שעולה לכם בראש.
Leave a Reply