לחמניות כשרות לפסח בחצי שעה כולל האפייה

מתכון ללחמניות מהירות כשרות לפסח והכי קלות בעולם

10 לחמניות
מצרכים:

  • 4 ביצים מופרדות
  • מיכל קטן שמנת חמוצה
  • 3 כפות גבינת שמנת
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • כף קמח תופח כשל”פ
  • חצי כוס קמח מצה
  • מעט מלח
  • לעיטור – שומשום / קצח

אופן ההכנה:

נערבב בקערה חלמונים, שמנת, גבינה, קמח תופח וקמח מצה. נוסיף מעט מלח ונערבב טוב טוב.

בקערה נפרדת נקציף חלבונים עם אבקת אפייה וקורט סוכר

נקציף לקבלת קצפת יציבה.

נאחד בין בלילת החלמונים לקצפת החלבונים.

ניצק מכף גדולה על תבנית שרופדה בנייר אפייה וליד ניצק גוש נוסף כך את כולם

נפזר מעל כל לחמניה מעט שומשום או קצח נכניס לתנור על 160 מעלות לעשרים דקות.

לאחר 20 דקות זה מוכן אבל עדין לבנבן

נרים את התבנית קומה אחת למעלה ונעביר את התנור למצב גריל כדיי לקבל הזהבה יפה של הלחמניות, זהירות לא לשרוף אותן.

מצננים על רשת כעשר דקות ומגישים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.