לחם כשר לפסח במרקם של ענן בטעם גן עדן

לחם כשר לפסח ברמות שלא אכלתם מעולם

6 ביצים מופרדות

כוס שמן

200 גרם קמח תפוחי אדמה

כפית אבקת אפייה

כפית מלח

כף סוכר

זהו

ראשית מקציפים את החלבונים עם כף סוכר עד לקבלת קצפת יציבה

מכסים בניילון נצמד ולמקרר

עוברים לקערת החלמונים, מוסיפים את המלח, קמח תפו’א, אבקת אפייה וכוס שמן ומערבבים טוב טוב.

כעת הולכים ומדליקים את התנור על 150 מעלות,

ממלאים תבנית במים חמים ומניחים אותה בקומה הכי תחתונה בתנור,

לוקחים תבנית אינגליש קייק ומרססים אותה ספרי שמן.

מוציאים את קציפת החלבונים מהמקרר, מקפלים לבלילת החלמונים, מערבבים והופכים לעיסה אחידה.

יוצקים לתבנית האינגליש קייק ומכניסים לתבנית עם המים החמים

משאירים בתנור שעה, לא דקה אחת פחות.

כעבור שעה, מעבירים את התנור למצב גריל לקבלת הזהבה קלה של הלחם.

כשמוכן, מוציאים, ממתינים שיתקרר מעט כדיי שנוכל לשלוף מהתבנית ולהניח על רשת.

כשמתקרר פורסים ומתענגים על פרוסה מושלמת.

באמת שיוצא נדיר ברמות שלא אכלתם מעולם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.