לוטוס ומסקרפונה

עוגת לוטוס וקרם מסקרפונה

המצרכים :

צנצנת ממרח לוטוס

ליטר / קילו גבינה לבנה 9%

250 גרם גבינת מסקרפונה

חבילת ביסקוויטים בטעם לוטוס

כפית תמצית ווניל

כוס חלב שנשתמש בשני חצאים לשני שלבים ) חצי כוס חלב + חצי כוס חלב

750 גרם שמנת מתוקה (מיכל גדול+מיכל קטן)

5 כפות אינסטנט פודינג ווניל

5 כפות סוכר

וניגש להכנה:

ראשית נפורר שלוש שרוולים של ביסקוויט הלוטוס לפרורים

נרסס בספרי שמן תפנית רינג 24 , נפזר חצי מכמות הפרורים בתחתית התבנית, נמזוג מעל חצי כוס חלב נערבב ונהדק טוב טוב,

נכניס להקפאה ונעבור לשלב הבא.

לקערה גדולה  נכניס:

ליטר  גבינה לבנה 9%

250 גרם גבינת מסקרפונה

נערבב לקבלת מרקם חלק

כעת לקערה נפרדת נכניס את תכולת צנצנת  ממרח הלוטוס. נערבב עם חצי כוס חלב ונערבב טוב טוב לקבלת בלילה אחידה.

כעת נוסיף את בלילת הלוטוס לקערת הגבינות, נערבב ונוסיף שתי כפות סוכר וכפית תמצית ווניל.\כשהכל מרקם אחיד נכסה ונעבור לשלב הקצפת.

למיקסר נכניס 750 גרם שמנת מתוקה,חמש כפות אינסטנט ווניל וחמש כפות סוכר.

נקציף לקבלת קצפת יציבה, נוציא מהמיקסר לקערת הגבינות ונקפל בעדינות בתנועות סיבוביות.

נביא למרקם אחיד.

נוציא את תבנית הרינג מהמקפיא, ניצק מעל הפרורים את הבלילה

ומעל הבלילה נפזר יפה את פירורי הלוטוס שנשארו לנו.

נכסה בניילון נצמד ונחזיר למקרר ללילה.

כעבור לילה, נפרוס ונגיש להתענג על ביס חלומי ומתקתק בטעם קרמלי מושלם.

לבריאות תהנו וספרו לנו איך יצא לכם.

נפגש במתכון הבא.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם