Homeמתוקים טורט פרג אוורירית ועשירה

טורט פרג אוורירית ועשירה

Posted in : מתוקים on by : יוסי דנה תגיות: , , , , ,

טורט פרג אוורירית ועשירה

6   ביצים מופרדות חלמון וחלבון
100 גרם קמח
100  גרם סוכר
כפית ווניל
100  מ”ל חלב
100  גרם חמאה ללא מלח
לנפות את הקמח
להמיס בקלחת את החמאה והחלב עד לנוזל אחיד.
כשהוא מומס לגמרי להוסיף לקערת הקמח ולערבב עם מקצפת ידנית טוב טוב לקבלת בצק אחיד
להוסיף את החלמונים אחד אחד תוך כדיי ערבוב מתמיד ואז להוסיף את כפית הווניל.
כשהכל בלילה נעימה ללא גושים מניחים בצד.


מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצפת יציבה ואז מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף.


לאחר שמוכן לשפוך פנימה את בלילת החלמונים ולקפל לאט וטוב לתערובת אחידה כעת נוסיף 300 גרם פרג טחון
נעטוף תבנית בנייר כסף.
את הפנים של התבנית לרפד בנייר אפייה גבוה ככל שניתן.
להניח את התבנית בתוך תבנית.
את התחתונה יש למלא במים חמים ולצקת פנימה את בלילת העוגה.
להכניס לתנור שחומם מראש ואז להוריד ל 150 מעלות ולאפות שעה.
להוציא, לחלוץ עם הניר אפייה.
להסיר ולהניח על השיש.
להמתין שתתקרר (לאחר לילה היא הרבה יותר טובה) נפרוס נגיש ונתענג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.