חרימה טריפוליטאי אורגינל

חרימה טריפוליטאי אורגינל.

הכי  מהיר פשוט וקל,

הכי טעים ומושלם בעולם.

חשוב מאוד לא להתפשר על דג קפוא  אלא לקנות טרי ביום שרוצים להכין.

זה יכול להיות לבראק, מוסר, דניס, נסיכת הנילוס או מה שבא לכם.

ראשית נכין את כל המצרכים בהישג יד ונתחיל.

ניקח שני פילטים של הדג שבחרנו. נסחט עליהם מעט לימון ומעט מלח. נכסה ונכניס למקרר.

כעת  נתחיל לעבוד.

נקלוף ונקצוץ שיני שום מראש שום.

נפרוס ונקצוץ שני פלפל ירוק חריף.

נמזוג כוס שמן לסיר רחב ונמוך ונטגן את השום והפלפל החריף.

כעבור דקה נתחיל להוסיף את התבלינים:

כף פפריקה מתוקה.

כף פלפל שחור.

כפית מלח

כפית סוכר

שתי כפות כמון

ונערבב טוב טוב הכל להוציא את כל הטעמים של התבלינים, לשים לב לא לשרוף אותם.

כעת נוסיף 6 כפות גדושות של רסק עגבניות ונערבב כל הזמן במשך דקה ואז נוסיף מים.

נכניס פנימה רבע צרור כוסברה  קצוצה דק דק

( הגירסה הטריפוליטאית לא כוללת כוסברה, אני פשוט מאוהב בטעם שלה, אז הוספתי ויצא מושלם)

נערבב טוב טוב. נכסה עם מכסה וניתן לזה לרתוח ואז ננמיך לאש נמוכה במשך  40 דקות.

מידי פעם נסיר את המכסה, נערבב ונכסה שוב.

כעבור 40 דקות, נטעם, נתקן טעמים במידת הצורך. ואז נוסיף את הדג פנימה.

בזהירות מבלי לפצוע את הדג, נמזוג מעליו מהרוטב שסביבו

נכסה ניתן לזה 8 דקות ונכבה את האש.

מגישים עם מעט לימון, פלפל חריף, חלה ולהתראותתתתתתתתתתתתתת

הכי טעים שיכול להיות בעולם.

לבריאות ובהצלחה.

 

 

2 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם