דג מרוקאי אורגינל הכי טעים שיש

דג מרוקאי

מהיר מושלם טעים והכי מרוקאי שיכול להיות:

ראשית נכין את כל המצרכים אחרת לא יהיה זמן להכין בין שלב לשלב..

נתחיל מ- 4 פלפלים אדומים (גמבה) נקיות מהלבן שבפנים וחתוכות לרצועות דקות

שתי עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות.

צרור כוסברה וחצי צרור פטרוזיליה קצוצים דק

פילה של לוקוס או כל דג ים טרי שאתם אוהבים בתנאי שיהיה טרי ושטוף במלא מיץ לימון להוריד ריחות חזקים של דג

כוס זכוכית שאליה נכניס: שלוש כפיות פפריקה אדומה, כפית כורכום, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס וכפית סוכר.\נערבב טוב טוב ומעל נמזוג כמעט עד הסוף שמן זית ונערבב לכדיי בלילה אדומה וחולית

20 שיני שום פרוסות גס.

4 פלפלים חריפים נקיים מגרעינים ופרוסים לרצועות דקות.

רבע כוס שמן זית ומתחילים לטגן את הפלפל והשום עד הזהבת השום

לאחר שהזהיב נוסיף את הפלפל האדום והעגבניות ונערבב כדקה וחצי שתיים

כעת נוסיף את כוס השמן האדום נערבב ניתן שלוש דקות לפתוח את כל התיבול ואז נוסיף שתי כוסות מים ונביא לרתיחה

נמשיך לבשל…תוך כדיי ערבוב מידי פעם

כעת נוסיף את הדג לרוטב, נכסה עם כף מהרוטב על הדג ומעל הכל נפזר את תערובת הירק הקצוץ

לאחר 12דקות נבדוק עם מזלג האם הדג מוכן, נוציא מהאש ונגיש להתעלף עם חלה טריה ובירה שחורה

בתאבון בהצלחה וספרו לנו איך יצא

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם