גבינה פיסטוק ואגוזים, הכי קל שעשיתם בחיים.

מסוג עוגות הבחישה הקלות מהירות ומענגות

2 כוסות קמח תופח

4 ביצים

כפית תמצית וניל

כפית קורנפלור

כוס וחצי סוכר

רבע כוס שמן

500 גרם גבינה לבנה 5%

שתי כפות גדושות מחית פיסטוק

ואם אין ניתן להכין לבד בקלי קלות:

250 גרם פיסטוק לא קלוי, כף חמאה, כף סוכר חום טוחנים הכל יחד עד קבלת עיסה חלקה

200 גרם אגוזי מלך שבורים / מרוסקים

מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח ואגוזי מלך.

לאחר שהבלילה חלקה, מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות עד שהקמח נבלע בבלילה.

יוצקים לתבניות אינגליש קייק

מפזרים מעל את שברי אגוזי המלך ולתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40 דקות.

   

מצננים ומגישים.

למחרת אגב זה הרבה יותר טעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.