אזני פיל הכי טובים בעולם

אזני פיל

כמה טעים, ככה פשוט.

כמה קריספי, ככה מענג.

כמה מתוק, ככה קל.

כמה מהיר, ככה מושלם.

אז:

בצק עלים עם חמא שקונים מוכן,

מפשירים, פותחים מפזרים מעט סוכר ומרדדים

מורחים בחמאה מומסת בנדיבות

מפזרים מעט סוכר, מעט קינמון ומעבירים שבילים של סירופ מייפל.

מתחילים לגלגל מהצד הצר של מלבן הבצק אבל מגלגלים עד האמצע ואז מצד שני.

כעת כשנוצרו לנו שני גלילים שמחוברים למטה נתחיל לפרוס פרוסות בעובי סנטימטר.

מומלץ – לפני הפריסה, להקפיא לשעה ואז זה נחתך קל ויפה יותר

נניח נייר אפיה על תבנית, נרסס ספרי שמן ונניח כל פרוסת אוזן פיל

על כולם נרסס שמן ושוב נפזר מעט סוכר

נכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות עד להזהבה יפה.

נוציא בזהירות ונניח אחד אחד על רשת למניעת לכות וכדיי לשמור על קריספיות שבירה ומענגת

כשמתקררים מגישים והמחמאות כבר בדרך…יוצא לא פחות ממושלם

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם