בייגלה חם טעים וממכר כמו בקיוסקים של פעם.

 

שבוע לפני פסח  בשיא הנקיונות, אוספים את הקמח שנשאר, מכינים ואופים את הדבר הנדיר הזה שלא תאמינו כמה קל טעים וממכר זה יכול להיות. והפעם נכין בייגלה הכי טעים שאכלתם מעולם וזה קלי קלות בהתחייבות.

מצרכים

1 קילו קמח

1כף מלח

5 כפות סוכר

6 כפות שמן זית

2 כפות שמרים

2 וחצי כוסות מים פושרים

שומשום ביצה מלח גס וקצח

אופן ההכנה:

1) בקערת מיקסר לערבב את הקמח עם המלח.

2) להוסיף את הסוכר, השמרים והשמן לערבב ולהוסיף את המים בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד ורך. ללוש במיקסר כ 10 דקות.

3) להוציא, להניח בקערה לכסות במגבת ולתת לתפוח עד שמכפיל את עצמו.

4) לחלק את הבצק לשני חצאים.

5) לחלק כל חצי ל 16 חלקים שווים.

6) ליצור מכל חלק מעין נקניקיה בעובי אצבע וללפף כל קצה עד האמצע להדביק את הקצוות כלפי מטה.

7) למרוח ביצה, שומשום, קצח ומעט מלח גס.

8)  לאפות בחום גבוה-טורבו עד שמשחים.

 C:\Users\user\Desktop\בלוג\20171006_143710.jpgC:\Users\user\Desktop\בלוג\20171006_151507.jpgC:\Users\user\Desktop\בלוג\20171006_143715.jpg

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם