קציצות בשר שעושים חשק לעוד

קציצות בשר נדירות

מרכיבים

 הוראות הכנה

  • קוצצים את הפלפל האדום והבצל קטן קטן קטן קטן קטן. ממש לגודל מניאטורי. מילימטר על מילימטר. להשקיע – זה ישתלם. לא מומלץ להשתמש במעבד מזון – אנחנו רוצים את הירקות קצוצים ולא נוזליים
  • אותו הדבר עושים לשיני השום. מועכים אותן עם גב הסכין – וקוצצים להם את הצורה קטן קטן קטן.
  • מכניסים לקערה את כל החומרים (פרט לשמן הקנולה) ולשים הכל בידיים עד שיש תערובת אחידה.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מוציאים – ובידיים לחות יוצרים כדורים פחוסים בצורת קציצה בגודל כף היד.
  • מחממים מחבת גדולה עם חצי ס”מ שמן קנולה.
  • מטגנים את הקציצות להשחמה משני הצדדים – שימו לב. בגלל הטחינה – הקציצות לא ישחימו מאוד מאוד אלא ישארו קצת בהירות.

 

 

 

 

 

15 Trackbacks / Pingbacks

  1. Dental Implants
  2. spin238
  3. ราคาบอลวันนี้
  4. pod ks lumina
  5. ดูซีรี่ย์
  6. ติดตั้งโซลาเซลล์
  7. ดูดวงความรัก
  8. site
  9. anavar for sale
  10. app entwicklung
  11. Leupold VX-Freedom 350 Legend Rifle Scope 3-9x 40mm Duplex Reticle Matte Black For Sale Online
  12. therapist website design
  13. สีทนไฟ
  14. ทัวร์โรงงานจีน
  15. รับทำ SEO สายขาว

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם