פלאפל מהבוטקה הכחול….

פלאפל כמו של הבוטקה הכחול….

 ראשית מתחילים לילה לפני….

משרים קילו גרגירי חומוס במים לריכוך ובנוסף למים, שמים שתי כפות סודה לשתיה.

4 בצלים חתוכים לקוביות

6 שיני שום קלופים

צרור פטרוזיליה קצוץ דקדק

2 פלפל חריף

כף כמון

צרור כוסברה קצוץ דקדק

כף מלח

1/2 כף קצח

כף שומשום

מערבבים את כל הבלילה, מועכים את החומוס למחית סמיכה

כשהכל מעורבב היטב וסמיך. מניחים במקרר לנוח כארבע שעות.

לאחר מכן מחממים סיר עמוק עם שמן

קורצים עגולי כדורים מהבלילה ומטגנים לכדורי פלאפל לא מהעולם הזה.

פיתה, טחינה, סחוג, מעט עגבניות, כרוב  ומלפפון חמוץ וכל מה שחסר זה מיץ ענבים של פז בבקבוק זכוכית קטן

 אגב אני משדרג עם ביצה קשה בתוך הפיתה, אבל….זה אני.

 

 

 

 

68 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם