סהרוני שקדים

סהרוני שקדים

200 גרם שקדים מולבנים קלויים מרוסקים

לערבב עם 100 גרם מרגרינה/חמאה מומסת

כוס שמן

כוס מים

כוס וחצי סוכר

שקית אבקת אפיה

שקית סוכר וניל

קמח לפי הצורך….מייד מגיע הסבר.

מערבבים את כל החומרים.  חשוב מאוד שאת הקמח מוסיפים לאט לאט עד קבלת תערובת אחידה המתאימה לשקית זילוף.

זה אמור להיות בסמיכות של חומוס

ליצור סהרונים ולהכניס לתנור ל 180 מעלות עד להזהבה

כשמתקררים, לפזר אבקת סוכר ונהנים

141 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם