מקלוני קשקבל ופרמזן לנשנוש נדיר

מקלות קשקבל ופרמז’ן

הכמויות מתאימות לכ- 40 מקלונים

2 כוסות קמח תופח

חצי כפית מלח

2 ביצים

מיכל קטן (250 גרם) שמנת לבישול

1 שמנת חמוצה

200 גרם גבינת קשקבל מגורדת

200 גרם גבינה צהובה מגורדת

לציפוי:

ביצה טרופה

פרמזן מגודר גס

 

בקערה להכניס הכל, ללוש עם הידיים טוב טוב לקבלת בצק אחיד

מידיי פעם להוסיף מעט קמח כדיי להפוך את הבצק לנעים ולא דביק

לאחר שהפכנו לכדור אחיד ולא דביק

מניחים בצד.

מחממים תנור ל 220 מעלות טורבו.

בתבנית מניחים נייר אפייה.

מעט ספרי שמן

ולהתחיל לקרוץ נחשים קטנים בגודל הרצוי.

מניחים אחד ליד השני במרחק של 3 ס”מ אחד מהשני כדיי שלא יידבקו

לאחר שסדרנו את כל התבנית.

מברישים ביצה ומעל כולם מגרדים פרמזן בכמות נדיבה.

מכניסים לתנור וכשמזהיב מוציאים, מניחים על רשת ומגישים לנשנש

אגב ניתן להקפיא ולחמם בתנור יוצא בדיוק כמו שעכשיו הכנתם

לבריאות יקיריי

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם