עוגת קוקוס עשירה טעימה והדוקה כמו שאוהבים חובבי ומביני עניין. גירסה חלבית עם הערות לגירסת פרווה. יוצא מושלם.

קוקוס מדהימה צפופה מהודקת ומיועדת לאוהבי הקוקוס הקלאסיים.

טעם עשיר מלא ומאוזן להפליא.

שימו לב לגירסה חלבית וגירסה פרווה

כוס וחצי קמח

כוס וחצי סוכר

שתי שקיות אבקת אפייה

רבע כוס קקאו

לערבב את כל היבשים לאבקה אחידה

וואז להכניס פנימה:

3 ביצים

שמנת חמוצה גירסה חלבית או כוס חלב קוקוס בגירסת פרווה

חצי מיכל שמנת מתוקה (חלבית) או שמנת צמחית ( פרווה)

3/4 כוס שמן ומערבבים לבלילה אחידה

יוצקים לתבנית רינג 26 שרוססה בשמן

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40 דקות

 

במקביל מכניסים לסיר:

1/2 כוס סוכר

כוס וחצי חלב  או 350 גרם קרם קוקוס ( פרווה)

50 גרם חמאה  או מחמאה (פרווה)

מרתיחים הכל ואז מוסיפים 300 גרם קוקוס.

מערבבים כל הזמן ומביאים לעיסה אחידה.

כשבסיס העוגה יוצא מהתנור, מצננים מעט ויוצקים את בלילת הקוקוס מעל.

מהדקים טוב מניחים בצד וניגשים להכין את הגנאש המצפה את הקוקוס באהבה.

חבילת שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת צמחית למיקרו

לערבב טוב טוב טוב ושוב פעם טוב.

ככל שנערבב יותר זה יהיה חלק ויפה יותר.

מוסיפים כפית גדושה של דבש ומערבבים לברק משגע

שופכים את קרם השוקולד המריר במרכז העוגה, מנערים קלות ומסובבים כמו הגה כדיי שהקרם יצפה את כל גג העוגה ללא סימנים וחיספוסים.

כשמתקרר פורסים, מגישים ומיישרים כל הזמן עד שנגמרת העוגה (:

 

 

 

 

4 Comments

להגיב על יוסי דנה לבטל

כתובת האימייל שלך לא תפורסם