אלפחורס, הגירסה העוגתית הכי אוורירית

טורט אלפחורס אוורירית

 

נתחיל עם הדלקת תנור על 180 מעלות.

עכשיו נכין 6 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 גביעי יוגורט

2 חבילות שמנת מתוקה

כוס וחצי שמן

חבילת אינסטנט פודינג ווניל

שקית אבקת אפייה

גרידת לימון

כוס קוקוס

3 כוסות קמח תופח

ריבת חלב איכותית

 

במיקסר נקציף 6 ביצים ובהדרגה נוסיף כוס וחצי סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

בקערה נפרדת נערבב ידנית את  היוגורט, השמנת המתוקה, שמן, אינסטנט וניל, אבקת אפייה גרידת הלימון ואת הקוקוס לבלילה אחידה.

נחליף במיקסר לוו לישה גיטרה נערבב את בלילת הגבינות לקציפת הביצים ונוסיף בהדרגה את הקמח עד לאיחוד הבלילות.

ניצק לתבנית רינג 26.

נחמם חצי דקה את ריבת החלב ונמזוג מעט מעל העוגה.

 

נכניס לתנור, כשקיסם יוצא יבש להוציא, למזוג מעל עוד ריבת חלב, מעליה קוקוס, לצנן ולהגיש.

 

 

4 Comments

  1. הי
    העוגה נראית מעולה!
    באיזה כוסות אתה משתמש? אפשר בחד פעמי קר או לשתיה חמה?

  2. היי
    נראה מעולה!
    האם אפשר להחליף את היוגורט בשמנת חמוצה?
    אם כן- באותן כמויות?
    תודה!

    • היי שירה
      אכן ניתן להחליף את 2 היוגורט בשמנת חמוצה אחת ולערבב אותה היטב לפני השימוש. ממש לערבב על מנת לדלל וזה יוצא מושלם

      בהצלחה יקירתי

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם