תפוזים מרעננת קלילה אוורירית ומענגת בטעם של זכרונות ילדות. פשוטה וקלה להכנה.

הכי קל מהיר פשוט וטעים

והפעם…מתענגים על עוגת תפוזים מרעננת קלילה וטובה בטרוף.

5-חלבונים (הלבן (: )

להקציף במיקסר עד קבלת קצפת יציבה.

להוסיף לאט לאט כוס סוכר אבל בהדרגה לתוך הקצפת תוך כדיי ערבוב.

להניח בצד.

בקערה נפרדת:

5 חלמונים

שתי שקיות סוכר ווניל

2 וחצי כוסות קמח תופח מנופה (אם אין קמח תופח, לקחת רגיל אותה כמות ולהוסיף שקית אבקת אפיה )

גרידת תפוז

גרידת לימון

כוס מיץ תפוזים

וכוס שמן

לערבב הכל לבלילה נעימה ואחידה

להוסיף את הקצפת הלבנה לאט לאט בתנועות קיפול.

כשהכל הופך לבלילה אחידה.

מרססים בספריי שמן תבנית עגולה 26 רינג או שתי תבניות אינגליש קייק

לצקת פנימה את עיסת העוגה

לפזר מעל אגוזי מלך גרוסים

ולהכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעולת לחצי שעה בערך.

 

מכניסים שיפוד עץ וכשיוצא יבש העוגה מוכנה.

כשהיא חמה יוצקים עליה חצי כוס מיץ תפוזים.

מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים עם הקפה של הבוקר / אחהצ

טעם של פעם זה זה !!!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם