שוב בחושה קלי קלות והפעם עוגת אפרסקים מושלמת ברמות על.

עוגת אפרסקים בחושה, עשירה, מלאת פרי, אהבה וטעם..

קלי קלות ויש לכם יופי של קינוח לשבת.

הכמות מספיקה לשתי תבניות אינגליש-קייק

400 גרם אפרסקים – מקופסת שימורים.

100 גרם חמאה מומסת

2 כוסות קמח תופח קמח

כוס וחצי סוכר

2 כוסות חלב

2 ביצים

הכנה:

חממו תנור לטמפרטורה של 160 מעלות ורססו בספרי שמן שתי תבניות אינגליש קייק

סננו את האפרסקים מהנוזל והכניסו אותם אל התבניות

צקו את החמאה המומסת מעל האפרסקים וערבבו היטב.

בקערה נפרדת: חלב, קמח,  וסוכר עד לקבלת בלילה אחידה.

הוסיפו את הביצים וערבבו שוב לבלילה אחידה.

צקו את הבלילה על התבנית עם האפרסקים,

ערבבו קלות ופזרו מעל אגוזי מלך קצוצים דק   

  כעת הכניסו לתנור לאפייה בין כ-30 ל- 40 דקות או עד שחלקה העליון של העוגה חום-זהוב והקצוות פריכות.

הגישו לצד כוס קפה שחור עם גרידת לימון ושבת שלום

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*