רולדת ווניל ודובדבן שיכור

טעים פצצותתתתת

מתחילים עם חימום התנור ל 180 מעלות

לוקחים 5 ביצים ומפרידים. את החלבונים (הלבן)  לקערת המיקסר ואת החלמונים (הצהוב)  לקערה נפרדת.

לחלמונים מוסיפים 3 כפות קורנפלור, שתי שקיות  סוכר ווניל

ומערבבים טוב טוב עם מקצפת ידנית עד לקבלת קרם צהוב בהיר וחלק.

בקערת המיקסר עם חלבונים נקציף לקצפת יציבה ואז נוסיף שלוש כפות סוכר נמשיך עוד דקה ואז נערבב בין שתי הבלילות לקרם איחד.

בתבנית שרופדה בנייר אפייה נרסס מעט ספרי שמן ואז ניצק את הקרם שלנו ונשטח  באופן אחיד

נכניס לתנור ל 15 דקות עד להזהבה

נוציא מהתנור. נניח על הבסיס נייר אפייה ונהפוך על משטח העבודה.

מניחים מעל מגבת ומשאירים להתקרר.

בנתיים מכינים את המילוי.

מיכל קטן של שמנת מתוקה, שתי כפות סוכר ומערבבים במיקסר עד קבלת קצפת מעט יציבה.

מוסיפים תוך כדיי עירבוב המיקסר שקית אינסטנט פודינג ווניל וכפית מחית ווניל.(מבית “שף קונדיטור”

וממשיכים להקציף חצי דקה  עד לקבלת קצפת יציבה ויפה.

מסירים את המגבת מבסיס הרולדה ומורחים מכל הלב את המילוי הטעים.

משטחים יפה וחלק ואז מפזרים כמה דובדבנים בוודקה מבית “שף קונדיטור”

מגלגלים מהתחלה בתנועות של להפוך את הדבר הזה לרולדה.

ומכניסים לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה לארבע שעות.

לאחר ארבע שעות כשהרולדה קפואה.

מוציאים, מכינים את אותה קצפת של מיכל קטן שמנת מתוקה, שתי כפות סוכר ושקית אבקת אינסטנט פודינג ווניל וכפית תמצית ווניל. לאחר שהקצפת מוכנה. מזליפים שורות על הרולדה, מחליקים יפה וחלק. מניחים מעל כמה דובדבנים בוודקה, כמה עדשים מיני מוזהבים מבית “שף קונדיטור”

מפזרים לצידי הרולדה שבבי וופל בלגי גם הם כמו כל חומרי הגלם מבית “שף קונדיטור”

מחזירים למקרר לשעה ואז מגישים.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם